17 Temmuz 2014 Perşembe

en güzel cuma mesajları 2014

en güzel cuma mesajları 2014

sevgiliye en güzel cuma mesajları,en güzel cuma mesajları kısa,en güzel cuma duaları,
en güzel cuma mesajları resimli,en güzel cuma mesajları facebook,en güzel cuma mesajları 2014,


Ey Rabbimiz! Bizi İslam’dan ve Kur’andan ayırma. Bizi daima sırat-ı müstakimde tut. İslâm nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme. Bizim yüzümüzden insanları helak etme. AMİN hayırlı cumalar

Bugün Ramazanın  Cuması nın hürmetine..Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme. (amin)

Allahü teâlâ, Cuma gününü Müslümanlara mahsus kılmıştır. Cuma suresi sonundaki âyet-i kerimede mealen; (Ey iman etmekle şereflenen kullarım! Cuma günü, öğle ezanı okunduğu zaman, hutbe dinlemek ve Cuma namazı kılmak için camiye koşunuz.


***Her cicek Güzeldir Gül'ün Yeri Ayri...***
***Her kitap Güzeldir Kur'an in Yeri Ayr i"***
***Her insan Güzeldir Senin Yerin Ayri...!***
***Her gün Güzeldir Cuma'n in Yeri Ayri...** ~~~~hayirli cumalar~~~~


  .+""+.+""+.
 + ¿l_l_l l +
  "+.<c.c>.+"
       "+.+"
Kalpler, ancak ALLAH'I zikretmekle huzur bulur. HAYIRLI CUMALAR / HAYIRLI RAMAZANLAr

Mübarek Cuma günü yapılacak ibadetlere, diğer günlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir. Buna karşılık ise ,Cuma günü yapılan günahlar da iki kat yazılmaktadır. Cuma gününü en hayırlısı ile geçirmek dileğiyle cumanız mübarek olsun.

En Güzel Cuma Mesajları
Biz ne biliriz ki Cuma nedir? Cuma'yı kılarken Sahabe-i Kiramın sevinçten gözleri dolardı ve korkudan tir tir titrerdi ama öyle bir korkuyduki bu bir daha ki Cuma'da olmamanın korkusuydu. Biz ne biliriz Cuma günlericami önlerinde meleklerin beklediğini ve cumaya gelenlerin isimlerini gümüş kalemlerle defterlere yazdığını...Her Müslümanın amel defterlerinini gümüş kalemlerle yazılması dileğiyle Hayırlı Cumalar,


En Güzel Cuma Mesajları
Kul.. fanidir..,yoL .....mukaddes.....Bir ...gün ....verilecek..... son ...nefes.... Ne makam.. kalici ne de heves .. Sadece ...KURAN'dir,..gercek ..adres....Yüregin .cennet ...gibi ..güzel,.cennet... senin ..gibi.. özel ..yureklerle..dolsun ... DUALARInIZ kabul cumanz.mubarek.olsun . .

Gülün güzeli baharın başında çiçek verendir.dostun güzeli vefası uzun sürendir,insanın özeli,umulmadık anda slm gönderindir. allahın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun cumanız mübarek olsun.


Yakınlık ne zamanla ne mekenla sınırlıdır.Eller Allah"a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir.Aklımda yürüğimde ve duamdasınız.Cumanız mübarek olsun..

Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibâdet usûllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zîrâ, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen"sin.” (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile … Hayırlı Cumalarr Dua ie…


Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun



Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.\’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.


"Gülün güzeli baharin basinda ÇiÇek verendir.
Dostun güzeli, vefasi uzun sürendir.Insanin özeli, umulmadik anda selam gönderendir"
ALLAHIN SELAMI ve RAHMETI BEREKETI ÜZERINIZE OLSUN.CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.

Acizler diyarından bir nida bizimkisi.
Elbette duyar mevla karıncanın dahi sesini.
Le tahzen! İnnallahe meana (sen üzülme! Allah bizimle beraberdir) peygamber müjdesi...
Tek tesellimizdir sevdiklerimizin dua etmesi.
Dualarda buluşmak dileği ile...
(HAYIRli Cumalar)

Peygamber efendìmiz (S.a.v) buyurdularki hatirlayan guzelse hatirlanan guzeldir gul bahcesine giren ya gul olur ya gul kokar yaradanin affina resulin sefatina cennetin en guzel kosesine mazhar olabilmemiz duasiyla cumaniz mubarek olsun

Resulullah Efendimiz (s.a.v) buyuruyor ki: "Mala ve şöhrete düşkün olanların dine olan zararı, iki aç kurdun bir sürü koyuna verecegi zarardan daha fazladır."
Rabbim bizi dinimize hizmet edip Ümmet-i Muhammede faydalı olabilen kullarından eylesin İNŞALLAH Cumanız mübarek olsun.

Biz ne biliriz ki Cuma nedir? Cuma'yı kılarken Sahabe-i Kiramın sevinçten gözleri dolardı ve korkudan tir tir titrerdi ama öyle bir korkuyduki bu bir daha ki Cuma'da olmamanın korkusuydu. Biz ne biliriz Cuma günlericami önlerinde meleklerin beklediğini ve cumaya gelenlerin isimlerini gümüş kalemlerle defterlere yazdığını...Her Müslümanın amel defterlerinini gümüş kalemlerle yazılması dileğiyle Hayırlı Cumalar...

 

Rabbim yüreğini lütfundaki güzelliklerle doldururken, gözlerini günahlardan sakınsın. Ömrüne hizmeti yayarken, ruhunu açlıkla sınamasın. Efendimiz mahşerde amel defterini aldığında sana bakarak tebessüm etsin ve hoşgeldin desin. ve dilerim rabbimden seni kendi yolundan ayırarak ayrılık acısı tattırmasın. Rabbim seni öyle sevsin ki kulum senden razıyım desin.. CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN

Çıkarsa kalbimde yara yarada dönüştürür bunu bir hayra.Sen sabretmesini bilirsen,yaradan düşürmez dara. Kaldır başını semaya aç ellerini mevlaya.Sen istemesini bilirsen mevlam cevap verir duaya.CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN.

Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmette ki kokusudur. Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarinda, varliklarin özü, sevdalarin en yücesi olan Sevgili Peygamberimiz Muhammed’imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla. Hayırlı Nurlu Cumalar. Cumamız mübarek olsun.

Kalbimiz imana, gönlümüz islama, dilimiz Kur’ana, kulagimiz ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. Hayirli Cumalar.

Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahim! Mahlukatin adedince, Zatiinin rizasi, arsinin agirligi ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O’nun ehli ve ashabi üzerine salat eyle. hayirli cumalar.


 En Güzel Cuma Mesajları
Kimi zamanlar vardir en muhabbetli en uhuvvetli ve en güzel, en içten müminin bayramidir böyle zamanlar. en güzel günün cuma bayramin olsun. duayla hayirli cumalar.

Allahim! Bilerek veya bilmeyerek isledigimiz hatalarimizi, günahlarimizi bagsla. Bizlere merhamet buyur. süphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. hayirli cumalar.

Belki kalbindir acıyan.. Belki bedenin.. Belki de ruhundur kıvranan.. Belki de bin bir türlü muamma.. Her ne durumda olursan ol diline yakışır bu DUA.. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimii.. YA RABBİ; Razı olmadığın şeylerden ne yapmışsak hepsini affet.. Dua ile.. CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN..

Ey Rabbim. HAYRI VE ŞERRİ gerçekten ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine YÜREKTEN \’AMENNA\’ diyebilmeyi, imtihanlarımızı EN GÜZEL ŞEKİLDE verebilmeyi, SENİN YOLUNDAN AYRILMAMAYI, seni GERÇEKTEN SEVENLERDEN olmayı bana ve SEVDİKLERİME nasip eyle….(amin) HAYIRLI CUMALAR..

Bu dünya fani sakın güvenme kimseye! Giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz! Gönlünüz iman cennet mekanınız olsun, hayırlı cumalar arkadaşlar.

Birgün dünyaya ait bir derdin olursa Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme, derdine dönüp benim büyük bir RABBİM var de.. HAYIRLI CUMALAR..

En Güzel Cuma Mesajları
BUGÜN BİR TREN KALKAR YÜREGİMDEN GÖKYÜZÜNE BUGÜN BİR DAMLA YAŞ DÜŞER SECCADEME VE BUGÜN DUALARIMIN BİRİNDE ADIN GECER ELBETTE YÜREGİMDEKİ DUAMA ORTAK ETTİM SENİSENDE DUANDAN EKSİK ETME BENİ HAYIRLI CUMALAR EY KULLAR

Çekme dünyanın kahrını kıl beş vakit namazını.Yarın kılarım diyenkerin bugün kıldık namazını*HAYIRLI CUMALAR*

Rabbim duali bir hayatyasayan,duasini hayatina tasiyan,baskalarin duasini alan ve duasi kabul olan kullardan eylesin insallah allah bizi affetsin.hayirli cumalar…

İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun\’ derdinden büyük Allah vardır. Hayırlı Cumalar. .

En Güzel Cuma Mesajları
Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun.Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun . Allah cumanızı kabul ve mübarek eylesin…

Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.


 En Güzel Cuma Mesajları
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz. Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar… Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur\’an-ı Kerim\’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap. Hayırlı Cumalar

Kul nafilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum (Kudsi Hadis) sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mübarek olsun.

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Cumanız mübarek olsun.

Rabbim! Benim hatalarımı, bilmeden yaptıklarımı, işimde aşırıya gitmemi ve Senin benden çok daha iyi bildiğin hallerimi af eyle. 


Yüce Allah’ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen; kasıtlı yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle! (Amin) . Hayırlı Cumalar Dilerim.

Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun…

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. Sende dua et Allah için. Cumanız mübarek olsun..

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

-Rabbim sen unutan kullarından etme bizi,dara düşünce hatırlayan kullardan etme bizi yüce rabbim seni her vakit anan kullardan eyle bizi Cumanız Mübarek Olsun

-Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar

-Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri. Amin. Cumamız Mübarek Olsun.

-Allah yolundan ayrılmayalım ne kadar sabrınızı zorlasalar da karşılarında gene sabır bulacaklardır Hayırlı Cumalar
 En Güzel Cuma Mesajları
-Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun saadetler hepimizin olsun ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun Cumanız Mübarek Olsun

-Cuma günleri,duanın kabul olacağı bir an vardır. Cuma’nın gündüzü,gecesinden daha kıymetlidir Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah


Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.
Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.
Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

En Güzel Cuma Mesajları
Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

En Güzel Cuma Mesajları
Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.

 En Güzel Cuma Mesajları
Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder