18 Eylül 2013 Çarşamba

Balık Burcu Ve Özellikleri

Balık Burcu Ve Özellikleri,Balık Kadını,Balık Erkeği,Balık Kadını Özellikleri, Günlük Balık Burcu,Bedava Balık Burcu ÖzellikleriDuygusallık, balık burcunun özellikleri arasındadır. Onların bu duygusal yapıları, hayatlarının her alanında kendisini gösterir. Duygusal duyarlılık bu denli gelişmiş olunca, sanatsal alandaki kabiliyetler de, balık burcunun özellikleri arasında otomatikman yerini alır. Bu sebeple, ünlü pek çok sanatçı da, balık burcunun mensubiyetindedir. Balık burcu olanların bu özelliği sonucu, biraz narin ve kırılgan bir yapı ortaya çıkar. Bu yapı da, balıkların alınganlıklarını artıran bir özelliktedir. Balık burçları, çabucak çevrelerinin etkisinde kalabilirler. Bu durum, biraz da, kimseyi kırmamak isteklerinden kaynaklanır. Gerek iş hayatında, gerekse sosyal alanda başarılı olmaları için motivasyona ihtiyaç duyarlar. Zira kırılgan yapıları, heveslerinin çabuk kırılmasına neden olur.
Güçlü sezgiler, balık burcunun özellikleri arasındadır. İyi veya kötü her şeyi önceden sezebilecek bir yapıya sahiptirler. Meraklı bir yapıları da vardır. Kolay öğrenip kavrayabilecek zekaya sahiptirler. Bu da, balıkların pek çok konuda bilgili olmaları sonucunu doğurur. Hatalardan ders çıkarmak, balık burcunun özellikleri arasında değildir ne yazık ki. Zeki ve becerikli oldukları halde, pek çok kere aynı hatayı tekrarlayarak, çevrelerindekileri şaşırtırlar. Belki de balık burcunun özellikleri arasında bu durumu bir zaaf olarak değerlendirebiliriz. Balık burcu olanlar, havai tabiatlı burçlar olan, ikizler burcu, terazi burcu veya kova burcu kadar esnek değildirler. Onlar kadar kolaylıkla alışkanlıklarından vaz geçemez, her ortama onlar kadar rahat adapte olamazlar. Alışkanlıklarını bir anda değiştirmeyi getirecek eylemlerden haz etmezler.
Balık burcu olanlar genellikle neşeli ve eğlenceli insanlardır. Onlarla aynı ortamı paylaşmak ta keyiflidir. Ne var ki, karamsarlık ta balık burcunun özellikleri arasındadır. Bu özellikleri onların neşesini kolayca kaçırabilecek özelliktedir. Bu türlü durumlarda balıklarla olan münasebet sıkıcı bir hal alır. Balık burçlarının duygusal ve mantıksal dengeyi kuramadıkça, karamsarlıktan kurtulmaları da zorlaşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder